در سوال از وزیر جهادكشاورزی

لاهوتی: علت واردات بیشتر از نیاز برنج در کشور چیست؟

لاهوتی: علت واردات بیشتر از نیاز برنج در کشور چیست؟ به گزارش یاری کالا، نماینده مردم لنگرود در مجلس شورای اسلامی درسوالی از وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: آیا راه و روش مدیریت بازار، واردات برنج تقلّبی است؟.


به گزارش یاری کالا به نقل از ایسنا، مهرداد لاهوتی در جلسه علنی امروز سه شنبه مجلس، در سوالاتی از وزیر جهاد کشاورزی بر مبنای این که «علت واردات بیشتر از نیاز چای چیست؟»، «علت واردات بیشتر از نیاز برنج در کشور چیست؟» و «علت عدم توجه به تولیدکنندگان برنج چای و ابریشم در کشور چیست؟» با تاکید بر این که سوال من به معنای این نیست که وزیر در هیچ مورد عملکرد مثبتی نداشته است، اظهار داشت: بعنوان نماینده مردم رسالتی بر عهده مان واگذار شده است و به نمایندگی از مردم وظیفه داریم ابهامات و نگرانی هایی که مردم در جامعه دارند را در مجلس مطرح نماییم.
وی افزود: اینجا خانه ملت است و برای من جای تعجب دارد که بسیاری به من رجوع کردند و درخواست داشتند که من سوالم را مطرح نکنم اما باید بگویم که اینجا خانه ملت است و هیچ ایرادی ندارد که وزرا یا رئیس جمهور در مجلس حضور یابند و پاسخ نمایندگان را بدهند بلکه باید این اتفاق را تداوم بدهید تا وزرا در جاهایی که ما بعنوان نماینده مردم طرح پرسش می نماییم، پاسخ دهند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با تکیه بر این که حال کشاورزی کشور خوب نیست، اظهار نمود: این سخن به معنای زیر سوال بردن نظام نیست اما این ضعف در گذشته و امروز در وزارت کشاورزی وجود داشته و دارد. اگر به مبحث سیب زمینی دقت نماییم می بینیم که ما در گذشته ۵.۲ میلیون تن سیب زمینی در داخل کشور تولید می کردیم و مصرف ما چهار میلیون تن بوده و ۱.۲ میلیون تن را صادر می کردیم اما چه شد؟ در اینجا که خودمان هستیم و ما مدیریت نکردیم و سیب زمینی ها در انبارها پوسیده شد و امروز ما ناچار هستیم که سیب زمینی را وارد کشور نماییم.
لاهوتی اظهار داشت: ما سال قبل در زمینه گندم خودکفا بودیم ولی اگر در حوزه توزیع کود دقت نکنیم، قول می دهم که سال جاری هم باید باردیگر گندم وارد نماییم. اینها مسائلی است که مردم را نگران کرده است.
ایشان در ادامه خطاب به وزیر جهاد کشاورزی اظهار داشت: آقای نوری شما سهامدار انقلاب هستید و من می دانم که دل شما برای انقلاب و نظام می سوزد، اما چرا باید برنج تقلّبی وارد کشور شود؟ این درد را به چه کسی بگوییم؟ آیا راه و روش مدیریت بازار، واردات برنج تقلّبی است؟
ادامه دارد...



منبع:

1403/11/16
09:44:42
0.0 / 5
26
تگهای خبر: بازار , تولید , دام , گرانی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴


yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان