محمدرضا قربانی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار نمود: این قطار تجاری عصر دوشنبه وارد ایران شد و دارای 41 كانتینر كالا شامل لوازم ورزشی، چمدان های مسافرتی و كالاهای متفرقه است.
به قول وی؛ این محموله پس از انجام مراحل اداری گمركی، با استفاده از خط ریلی گرگان - تهران به مقصد گمرك شهریار (در استان تهران) حمل می گردد.
قربانی اظهار داشت: برپایه مذاكره مدیران ارشد راه آهن دو كشور مقرر است از این پس هفته ای یك قطار از چین وارد گمرك اینچه برون شود.
به گزارش یاری كالا به نقل از ایرنا قطارهای كانتینری كشور چین با طی مسافت دو هزار و 700 كیلومتری كشورهای قزاقستان و تركمنستان در مرز اینچه برون به خاك ایران وارد و سپس به دیگر نقاط ایران و یا دیگر كشورها ادامه مسیر می دهند.
قربانی ادامه داد: پیش از این قطارهای تجاری چین ازطریق مرز سرخس واقع در خراسان رضوی وارد كشور می شدند.
مدیركل راه آهن شمال شرق اضافه كرد: هزینه كمتر و سرعت بیشتر در حمل بار از مزایای خط ریلی اینچه برون برای تجار و بازرگانان است.
از مهر امسال دو قطار تجاری دیگر هم از كشور چین وارد مرز اینچه برون استان گلستان شدند.
راه آهن شمال شرق یكی از خطوط مهم شبكه ریلی كشور به حساب می آید، این مسیر برای انتقال بارهای كشورهای CIS (كشورهای مستقل مشترك المنافع) از لحاظ مسافت نسبت به دیگر كریدورهای موجود كشور، كوتاه تر و ارزان تر است.
آذر ماه سال 1393 راه آهن ترانزیتی ایران (اینچه برون) - تركمنستان - قزاقستان با حضور روسای جمهوری سه كشور بهره برداری شد.
گمرك اینچه برون در بخش مرزی داشلی برون شهرستان گنبدكاووس و در فاصله 80 كیلومتری آن واقع است.
6204/1648
خبرنگار: علی اصغر تیموریان ** انتشاردهنده: پری سالارنیا