محمد یوسفی اظهار كرد: افزایش قیمت گوشت مرغ كیلویی ۷۰۰۰ تا بیش از ۸۵۰۰ تومان نشان دهنده گرانی گوشت مرغ نیست بلكه در شرایطی كه جوجه یكروزه قطعه ۲۵۰۰ تومان به مرغداران تحویل داده می شود قیمت گوشت مرغ نیز باید كیلویی ۸۰۰۰ تا ۸۵۰۰ تومان باشد تا آنكه مرغداران زیان نكنند.وی یكی دیگر از عوامل افزایش قیمت گوشت مرغ را گران شدن محصولات پروتئینی جایگزین مانند گوشت قرمز و لبنیات دانست و افزود: وزارت جهاد كشاورزی و سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان قیمت منطقی برای هر قطعه جوجه یكروزه را نهایتاً ۱۷۰۰ تومان اعلام كرده اند كه البته وزارت جهاد كشاورزی این قیمت را ۱۲۲۰ تومان می داند اما مرغداران هر قطعه جوجه یكروزه را ۲۵۰۰ تومان از تولید كنندگان آن خریداری می كنند كه البته با توجه به نداشتن مدرك و فاكتور فروش نمی توانند آن را ثابت كنند. دستگاه های نظارتی مانند سازمان حمایت مصرف كنندگان و تولیدكنندگان و تعزیرات حكومتی نیز به دنبال اسنادی برای یافتن علت این گرانی و برخورد با عوامل آن هستند اما آنها نیز مانند مرغداران هنوز به اسناد قابل اعتنایی دست پیدا نكردند.رئیس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی تصریح كرد: با وجود افزایش قیمت گوشت مرغ نیز هیچ محصول پروتئینی ارزان تر از این محصول نیست و همچنان مردم اقبال بیشتری نسبت به گوشت مرغ دارند كه البته دستگاه های نظارتی باید بهتر از گذشته به دنبال یافتن علت افزایش هزینه های تولید مرغداران و بالا رفتن قیمت این محصول باشند و با متخلفان برخورد كنند چرا كه هم اكنون مرغداران و مصرف كنندگان متضرر اصلی بازار گوشت مرغ هستند.انتهای پیام