چرا دربی تهران در تلویزیون های شهری پخش نشد؟
به گزارش یاری كالا یك عضو شورای شهر تهران می گوید باید امروز شهرآورد پایتخت به صورت مستقیم از تلویزیون های شهری پخش می شد و این حق مردم بود، ولی شورای تامین با پخش مستقیم بازی از تلویزیون های شهری در بوستانها مخالف كرده است.
به گزارش یاری كالا به نقل از خبر آنلاین، حجت نظری، رئیس كمیته ورزش شورای شهر تهران امروز درباره عدم موافقت شورای تامین تهران با پخش مستقیم شهرآورد (بازی فوتبال بین باشگاه های پرسپولیس و استقلال) تذكر داد و از مسؤلان اجرایی خواست در مقابل خواست شهروندان نایستند.
با این عضو شورای شهر در حاشیه جلسه علنی شورای شهر درباره این كه چرا مردم حق دارند یك بازی فوتبال را از تلویزیون شهری ببینند، گفت وگویی داشتیم كه در ادامه می خوانید:
آقای نظری، شما درباره عدم پخش شهرآورد در تلویزیون های شهری و مخالفت شورای تامین تهران با آن تذكر دادید. از دیدگاه حق بر شهر، شهروندان برای دیدن فوتبال یا مراسم هایی كه حدی از شادی دارند، چه حقی دارند؟
حق بر شهر را خود شهروندان تعیین می كنند. بخش قابل توجهی از شهروندان چه به صورت حضوری و چه از راه فضاهای مجازی به ما درخواست دادند زمینه ساز این باشیم كه فوتبال یا سایر مسابقات ورزشی پربیینده را در تلویزیون های شهری پخش نماییم. اتفاقی كه سال قبل در فینال جام باشگاه های آسیا بین پرسپولیس ایران و كاشیمای ژاپن برگزار گردید و استقبال كم نظیری از این رویداد و پخش مستقیم از جانب مردم شد. من خودم به اتفاق همسرم این بازی را در پارك لاله دیدیم. با وجودی كه می توانستیم به استادیوم برویم، ترجیح دادیم در بوستان لاله این بازی را ببینیم. به نظرم استقبال مردم بی نظیر بود. با عنایت به زمان اندكی كه ما برای رساندن این پیام به داشتیم تا بگوییم این پخش مقرر است صورت گیرد، استقبال مردم واقعا بی نظیر بود و با وجود سردی زیاد هوا و دیر شدن اطلاع رسانی اما عكس یك روزنامه همشهری از پارك لاله نشان داده است چه جمعیت زیادی برای دیدن فوتبال حضور داشتند. خود این استقبال یعنی مطالبه مردمی برای پخش رویدادهای مهم ورزشی از تلویزیون های شهری در بوستانها.
چطور می توان از استقبال شهروندان، به اعلام خواست آنها تعبیر كرد؟ چرا فعالانه تر مطالبه آنها درباره این مصداق از حق بر شهر، بیان نمی شود؟
ما باید به مردم و خواسته هایشان احترام بگذاریم. همانطور كه مردم عاشقانه به امام حسین(ع) و مراسم مربوط به محرم و صفر می پردازندو علاقمندند این دست رویدادها به فضای عمومی شهر كشیده و از منازل و حسینیه ها و تكایا بیرون برود و به سمت خیابان برود، در بعضی رویدادهای ورزشی كه شمول دارد و خیلی ها علاقه دارند این اتفاق بیفتد.
ممكن است شما یك رویداد ورزشی مانند مسابقه هاكی كه بیینده زیادی ندارد را در تلویزیون های شهری پخش كنید و كسی استقبال نكند. ولی مسابقه فوتبال را می توان به جرات پربیننده ترین رویداد ورزشی دانست و در این راستا بازی شهرآورد پایتخت برای تهران نشینان و سایر شهروندان ایران بسیار مهم می باشد. بنابراین به نظر می آید ما بعنوان مدیریت شهری باید زمینه سازی برای اجرای این مصداق از حق مردم بر شهر نماییم و ظرفیت را برای پاسخگویی به خواسته شهروندان ایجاد نماییم كه ما الان این كار را كرده ایم.
شورای شهر مصوبه ای درباره پخش مسابقات مهم فوتبال همچون شهرآورد در تلویزیون های شهری بوستان ها داشته است؟
خیر، مصوبه نداشتیم. از راه كمیته ورزش و حوزه تخصصی در شهرداری، این تصمیم گرفته شد.
درباره ایفای مصداق حق بر شهر در بحث ما یعنی پخش شهرآورد از تلویزیون های شهری، اصلا احتیاج به مصوبه داریم؟
ایفای هر حقی الزاما احتیاج به مصوبه از سوی نهادهای دولتی و تصمیم گیر ندارد. خیلی از امور را ما در شورای شهر بعنوان مرجع نظارتی صرفا از باب تذكر به حوزه اجرا مطرح می نماییم. هر بخش در شهرداری تهران در حوزه اجرا اگر برای ایفای حقوق شهروندان احتیاج به مصوبه داشته باشد، از شورای شهر مصوبه مطالبه می كند و اگر احتیاج به مصوبه احساس نكند مستقلا آن حق را اجرا می كند. پخش مسابقات ورزشی یكی از كارهایی است كه ما در شرایط نابسامان اقتصادی و روحیه كسالت بار و خموده مردم می توانیم انجام دهید و باید این ظرفیت را ایجاد نماییم. باید تلاش نماییم مردم را ولو برای دقایقی از حال نابسامان خارج نماییم. این وظیفه ما است كه بتوانیم شرایط خوبی را از لحاظ روحی برای شهروندان ایجاد نماییم.
۲۳۵۲۳۱
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب