چت جی پی تی هر هفته میزبان ۴۰۰ میلیون کاربر است

چت جی پی تی هر هفته میزبان ۴۰۰ میلیون کاربر است به گزارش یاری کالا، رقابت در صنعت هوش مصنوعی همچنان دشوار می باشد و شرکت اُپن ای آی ثابت کرده است که هیچ چالشی را ساده نمی گیرد. این برند مولد هوش مصنوعی روز پنجشنبه اعلام نمود که از ماه فوریه تاکنون به ۴۰۰ میلیون کاربر فعال هفتگی خدمات عرضه کرده است که نشان دهنده افزایش ۳۳ درصدی در کمتر از سه ماه است.


به گزارش یاری کالا به نقل از ایسنا، برد لایت کپ (Brad Lightcap)، مدیر عملیات شرکت اُپن ای آی، آخرین آمار کاربران را اعلام نموده است. این ارقام پیش از این گزارش نشده بود. این اعداد به سرعت از آمار قبلی که ۳۰۰ میلیون کاربر هفتگی در ماه دسامبر بود، پیشی گرفته است.
به نقل از دیجیتال ترندز، این شرکت هوش مصنوعی شاهد رقیب غیرمنتظره ای هم بوده است که بوسیله ی یک استارت آپ چینی ارائه شد. هوش مصنوعی دیپ سیک (DeepSeek) خدمات هوش مصنوعی را با قدرتی قابل مقایسه با چت جی پی تی توسط مدلهای منبع باز عرضه می کند. با این وجود، لایت کپ می گوید که رشد محصول شاخص این شرکت، یک پیشرفت طبیعی بوده است چونکه این هوش مصنوعی درحال کسب قابلیت های بیشتری است و افراد بیشتری هم با این سرویس آشنا می شوند.
قبل از معرفی دیپ سیک، اُپن ای آی رقابت شدیدی با سایر برندهای برجسته مانند گوگل و مدل زبانی جمینای (Gemini) آن داشت.
لایت کپ می گوید که این شرکت از ماه سپتامبر سال ۲۰۲۴ تجارت سازمانی خویش را دو برابر کرده و به دو میلیون مشتری رسانده است. او افرود: ما مزایای زیادی از پذیرش مصرف کنندگان به شکل طبیعی کسب می نماییم. مصرف کنندگانی که از قبل در مورد محصول ما اطلاعات دارند. این یک رشد واقعاً سالم در یک منحنی متفاوت می باشد.
علاوه بر این، استفاده از چت جی پی تی توسط توسعه دهندگان هم در شش ماه اخیر دو برابر شده است. توسعه دهندگان به صورت مستقل از کدها و مدلهای موجود، برای ایجاد محصولات و خدمات خود استفاده می نمایند.
باوجود تغییراتی که دیپ سیک در صنعت بوجود آورده است، لایت کپ به صورت مثبت در مورد آن صحبت کرد.
این شرکت چینی به صورت قابل توجهی بر ارزش سهام چندین شرکت تاثیر گذاشته است. علاوه بر این، جزئیات نشان داده است که دیپ سیک از روشی غیرقانونی به نام تقطیر برای استخراج داده ها از اُپن ای آی برای آموزش مدلهای خود بهره برده است.
ارقام دیگر نشان می دهند که اُپن ای ای در بین هیاهوی رسانه ای پیرامون دیپ سیک، شکست نخورده است. آمار اواخر ژانویه نشان داد که بیشترین بازدید روزانه دیپ سیک، ۴۹ میلیون بوده است، در حالیکه چت جی پی تی با ۱۳۹.۳ میلیون بازدید روزانه در همان بازه زمانی، ابزار پیشرو در حوزه هوش مصنوعی باقیمانده است.
این شرکت اُپن ای آی هم در ابتدا عرضه چت جی پی تی را بعنوان یک پروژه تحقیقاتی منبع باز آغاز کرد، اما به مرور زمان این هوش مصنوعی اختصاصی تر شد. سم آلتمن، مدیرعامل اُپن ای آی بهمراه سایر مدیران این شرکت، بیان کرده اند که این شرکت برنامه هایی برای ساخت مدلهای قدیمی تر هوش مصنوعی منبع باز در آینده دارد.


1403/12/03
11:57:42
0.0 / 5
30
تگهای خبر: آموزش , ابزار , ارز , تجارت
این مطلب یاری کالا را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
پرسش:
= ۹ بعلاوه ۲
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها



yarikala.ir - حقوق مادی و معنوی سایت یاری كالا محفوظ است

یاری كالا

یاری گر شما در انتخاب کالای مدنظرتان - با یاری کالا، خرید آسان، اطلاع رسانی به روز!